Половина од македонските граѓани очекуваат членство во ЕУ до 2025. Реалност или само желба?

Автор: Александар Димитриевски | пред 7 месеци | In depth

Во Брисел беше објавен балканскиот барометар. За ставовите на граѓаните на Македонија, за многу прашања, споредени со перцепциите на жителите на другите балкански држави, од Брисел – Александар Димитриевски.