360 Степени сезона 4, бр. 06

Автор: Васко Попетревски | на 9.2017 | Дебати

Во новото издание на „360 степени“:

- Дали Брисел има забелешки на нацрт-стратегијата за реформа на правосудниот сектор?

- До каде е истрагата за злоупотреби на АКМИС системот?

 - Како да се реши прашањето со политички монтираните случаи?

- Интервју со министерот за правда Билен Саљији

- Дали на Македонија и е дадена втора шанса за еу-интеграција?

- Дебата со Јулијана Николова, Адам Феган и Симонида Кацарска.

- Нова Саботажа