360 Степени сезона 4, бр. 05

Автор: Васко Попетревски | на 9.2017 | In depth

Во новото издание на „360 степени“:

- Кој ќе реши кои се политички монтирани случаи и како да се расветлат? Засегнатите сами подготвија закон. Воздржаност во Судскиот совет. Темата утре и официјално се отвора. 

- Кампањата почна. Во најава е жестока изборна битка. Погледнете ја предизборната атмосфера од Штип, Куманово и Гостивар, каде според досегашното искуство, анкетите и квалитетот на кандидатите се очекува интересна изборна битка. 

- Скопје - европска зелена метропола во 2025. Реална перспектива или утопија? Исполнет ли е минимумот за 9 квадрати зеленило по жител? Градските власти велат дека е и надминат. Но, дали се знае точната бројка на граѓани кои живеат во Скопје? 

- Нова саботажа.