360 Степени сезона 4, бр. 04

Автор: Васко Попетревски | на 9.2017 | Дебати

Во новото издание на „360 степени“:

Интервју со премиерот Зоран Заев од Њујорк:

- За посетата на САД

- За надворешната политика и очекувањата за евроатланска интеграција

- За ракувањето со Трамп

- За Законот за јазици

- За реформите

- За локалните избори

- За критиките за Анѓушев и Рашковски

- За минималната плата

На крајот на емисијата и нова Саботажа на Среќко Поповски