Саботажа „Еволуција“

Автор: Среќко Поповски | на 9.2017 | Саботажа

Саботажа „Еволуција“, емитувана на 18 септември 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.