360 Степени сезона 4, бр. 02

Автор: Васко Попетревски | на 9.2017 | Дебати

Во новото издание на „360 степени“:

- Со какви почетни позиции влегуваат политичките партии и кандидати во локалните избори и каков исход може да се очекува од изјаснувањето на граѓаните?

- Дали Груевски од главен мотор, сега станува главна кочница за ВМРО-ДПМНЕ?

- Што значи делумната соработка на СДСМ и ДУИ уште во првиот круг? Каква слика треба да се очекува во општините со доминантно албанско населени, со оглед на расцепканоста на гласачкото тело.

- Дали по локалните може да се очекуваат и нови предвремени парламентарни избори?

Дебата со Имер Селмани, поранешен градоначалник и вицепремиер, Ана Чупеска-Станишковска, универзитетска професорка, теоретичар на политиката и Лефкија Гажоска, поранешна градоначалничка.

- Нова Саботажа.