360 Степени сезона 4, бр. 01

Автор: Васко Попетревски | на 9.2017 | In depth

Во новото издание на „360 степени“:

- Уште едни избори со хаотичен Избирачки список. Се уште гласачи кои живеат во непостоечки објекти. Дополнително, 200 илјади спорни гласачи се вратени на списокот. 

- Дали луѓе што не живеат во Македонија и немаат никаков допир со прашањата од локален интерес треба да гласаат за локалните избори и да одлучуваат кој ќе биде градоначалник и член на општинскиот совет? Различни држави, различни решенија.

- Интервју со британскиот амбасадор Чарлс Гарет.

- Филхармонија е големо градилиште. Кој ќе одговара за предвременото незаконско пуштање во употреба? Во Катастар пишува дека таму има камењар. 

- Нова Саботажа.