Саботажа Финале

Автор: Среќко Поповски | на 7.2017 | Саботажа

Саботажа „Финале“, емитувана на 14 јули 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.