360 Степени сезона 3, бр. 78

Автор: Васко Попетревски | на 7.2017 | Дебати

Во последното издание на „360 степени“ за оваа сезона:

- За интересното совпаѓање меѓу почетокот на владеењето на Груевски во 2006 и почетокот на Заев сега, кое го донесе Самитот за Западен Балкан кој се одржа во средата во Трст.

- За значењето на средбата на Заев со Меркел.

- Што е исто а што различно за Македонија и регионот, и што друго донесе собирот во приморскиот италијански град Трст?

- Интервју со министерот Никола Димитров направено во Трст.

- Разговор во студио со Милан Живковиќ од Фондацијата „Фридрих Еберт“.

- Разговор со Тобијас Флесенкемпер, германски експерт за Македонија и Балканот.

- Нова Саботажа.