Претпоследна Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 7.2017 | Саботажа

„Претпоследна“ Саботажа , емитувана на 10 јули 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.