360 Степени сезона 3, бр. 77

на 7.2017 | In depth

Во новото издание на „360 степени“:

- СДСМ во Влада, ВМРО-ДПМНЕ на власт. Сложени процедури, недостиг на кадри, или проблеми во коалицијата. Зошто новата власт досега смени едвај 12 од 500 директори на државно ниво?

- Германската амбасадорка Алтхаузер си оди без извинување по личните навреди од Иванов.

- Стајковци и Сингелиќ - една година по катастрофалната поплава.

- Дури 445 илјади граѓани на Македонија живеат со по 1 оброк дневно, а 17 тони храна секој ден завршува на депониите. Бирократијата за донирање трае подолго од рокот на траење на храната. Како банките за донирање на храна да не зјаат празни?

- Нова Саботажа.