360 Степени сезона 3, бр. 75

Автор: Васко Попетревски | на 7.2017 | In depth

Во новото издание на „360 степени“:

- Како помина посетата на Нимиц во Скопје и што може да се очекува понатаму

- Дали Апелација ќе донесе различни одлуки за барањата на СЈО за притвор?

- Полн со гнев поради прогонот, но и со желба да се врати дома. Приказна за 11 години поминати во егзил на Владо Димов - хирург и поранешен министер за здравство.

- Праксата само про-форма. Младите во Македонија неписмени и со ограничени вештини. Како со неспособна работна сила ќе се развива економијата?

- Нова Саботажа