360 Степени сезона 3, бр. 74

Автор: Васко Попетревски | на 6.2017 | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“:

- Интервју со посредникот во преговорите за името Метју Нимиц, во пресрет на неговата посета на Македонија и на Грција во наредните денови. Зошто доаѓа и што носи?

- Интервју со поранешниот премиер Владо Бучковски. 

- Нова „Саботажа“.