Непристојна Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 8 месеци | Саботажа

„Непристојна“ Саботажа , емитувана на 26 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.