360 Степени сезона 3, бр. 73

Автор: Васко Попетревски | на 6.2017 | In depth

Во новото издание на „360 степени“:

- Дали лобистот Валтер бил клучен за изборот на баџанакот на Мијалков за судија во Стразбур? 

- Зошто некои телевизии ги сменија уредувачките политики и главните уредници?

- Кои се измени кои СДСМ ќе ги направи во законот за заштита од пушење? 

- Гласноста на студентите што го прекина шепотењето во Македонија. Студентски пленум - 3 години подоцна.

- Нова Саботажа