Малиганска Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 6.2017 | Саботажа

„Малиганска“ Саботажа , емитувана на 23 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.