360 Степени сезона 3, бр. 72

Автор: Васко Попетревски | на 6.2017 | Дебати

Во новото издание на „360 степени“:

- Пресврт во рејтинзите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ и нивните лидери

- Дали ДУИ дефинитивно се спаси?

- Што може да се очекува од односот на новата влада со соседите?

- Големи очекувања и еуфорија во однос на влез во НАТО и преговори со ЕУ

- Дебата со Марко Трошановски, Андреја Стојковски и Алберт Муслиу

- Нова Саботажа