ВМРО-ДПМНЕ со рекордни 4,2 милиони евра приходи за 2016

Автор: Васко Попетревски | на 6.2017 | In depth

ВМРО-ДПМНЕ лани имала 4 милиони и 200 илјади евра приходи, што е рекорд во последните години.

За споредба, СДСМ во 2016-та имала приходи од еден милион и двесте илјади евра.

Податоците ги објави Балканската истражувачка мрежа – БИРН на својот веб-портал Призма.

Погледнете го разговорот со новинарката Мери Јордановска.