Репортажа од Полска: Младата фудбалска репрезентација бара разбирање по поразот од Шпанија

Автор: Никола Здравковиќ | пред 11 месеци | In depth

Се чини дека поразот од Шпанија во првото коло на Европското првенство не оставил длабоки траги кај играчите од младата фудбалска репрезентација, кои веруваат во подобар исход веќе на мечот со Србија, а потоа и со Португалија.

Репортажа на Никола Здравковиќ од Полска.