360 Степени сезона 3, бр. 71

Автор: Васко Попетревски | на 6.2017 | In depth

Во новото издание на „360 степени“:

- Независно што пораките од Атина засега не се многу позитивни, не е тешко да се констатира дека со заминувањето на Груевски од власта, заврши релаксираниот став на грчката влада по прашањето за Македонија. Како до грчка согласност за членство во НАТО и преговори со ЕУ?

- За промени во ВМРО-ДПМНЕ и лидерот? Реформистите велат - без промени партијата ќе остане во изолација и дома и надвор.

- Има ли ризик за романско сценарио со неколку десетици починати од мали сипаници?

- Младата фудбалска репрезентација бара разбирање по поразот од Шпанија. Селекторот на сениорите верува во младите. „360 степени“ од Европското првенство во Полска.

- Нова Саботажа