Неврзана Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 5 месеци | Саботажа

„Неврзана“ Саботажа , емитувана на 16 јуни 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.