Има ли судир на концепти во економскиот тим на новата влада?

Автор: Александар Димитриевски | пред 12 месеци | In depth

Има ли судир на концепти во економскиот тим на новата влада?

Советникот на министерот за финансии Бранимир Јовановиќ беше против именување бизнисмен за вицепремиер за економија.

Како Заев и Анѓушев ќе се справат со судирот на интереси на вицепремиерот за економија кој е управител и сопственик во петнаесетина фирми?