Што донесе првата премиерска посета на Заев на ЕУ и НАТО?

Автор: Владимир Мирчески | на 6.2017 | In depth

Две изданија на Јоханес Хан во само два часа. Еднаш изрази надеж дека Грција и Бугарија ја научиле лекцијата и дека ќе се најде начин за отворање на преговорите за членство со Македонија, а потоа рече дека не е можно чекорење напред без комприси.

Што донесе првата премиерска посета на Заев на ЕУ и НАТО?

Извештај на „360 степени“ од Брисел.