Припрема Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 6.2017 | Саботажа

Саботажа „Припрема“ , емитувана на 12 јуни 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.