Интервју со новиот министер за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски

Автор: Васко Попетревски | пред 12 месеци | Дебати

Колкумина работат во јавниот сектор?

Колкумина земаат плата а не одат на работа?

Дали и СДСМ ќе вработува како ВМРО-ДПМНЕ, со партиска книшка?

Интервју со новиот министер за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски