360 степени сезона 3, емисија 68

Автор: Васко Попетревски | на 6.2017 | In depth

Во новото издание на „360 степени“:

- Случај Актор - скандали од почеток до крај. Грчкото обвинителство покрена обвинение за перење пари од 50 милиони евра, а државата во која се перени пари не гледа криминал. Како е можно?

- Откриваме - две човек-фирми во шемата за извлекување на кешот во случајот Актор. Преку нив се испумпани 30 милиони евра за 4 години

- Разговор со Слаѓана Тасева, прв човек на Транспаренси Интернешенл - Македонија

- Колкумина работат во јавниот сектор? Колкумина земаат плата а не одат на работа? Дали и СДСМ ќе вработува како ВМРО-ДПМНЕ, со партиска книшка? Интервју со новиот министер за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски

- Нова Саботажа