360 степени сезона 3, емисија 67

Автор: Васко Попетревски | на 6.2017 | Дебати

Во новото издание на „360 степени“:

- Може ли Бугарија и Грција од попречувачи да станат забрзувачи на евроатланската интеграција на Македонија? Во 360 степени гостува новиот шеф на дипломатијата, Никола Димитров.

- Цела чета старешини, разузнавачи, војници на АРМ и вработени во Одбрана биле дел од насилните протести на 27 април. Но не само што нема санкции за нив, туку дел добиле и наградно школување или учество во странска мисија. Војник активистка во Шарена револуција доби отказ од АРМ.

- Желката побрза од отворањето на граничниот премин Лојане-Миратовац. Нема решение ни за децата од Блаце кои поминуваат граница за да одат на училиште во Косово

- Нова Саботажа