Саботажа од збор

Автор: Среќко Поповски | пред 9 месеци | Саботажа

„Саботажа од збор", емитувана на 29 мај 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.