Компас Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 9 месеци | Саботажа

„Компас" Саботажа, емитувана на 26 мај 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.