Анализа со адвокатката Сузана Јошевска-Анастасовска - снимките од Собранието и новите истраги на СЈО

на 5.2017 | Дебати

„360 степени“ обезбеди снимки од безбедносните камери во Собранието кои ги потврдуваат досега објавените информации дека пратеници на ВМРО-ДПМНЕ ги отстрануваат металните блокатори на влезните врати во Парламентот и овозможуваат толпата да влезе во објектот.

СЈО објави нови истраги за финансиски криминал - за изградбата на автопатите и нелегално финансирање на ВМРО-ДПМНЕ со сомнежи за перење пари.

Анализа во студио со адвокатката Сузана Јошевска-Анастасовска.