360 степени сезона 3, емисија 63

Автор: Васко Попетревски | на 5.2017 | In depth

Во новото издание на „360 степени“:

- За новите истраги на СЈО, за финансиски криминал - за изградбата на автопатите и нелегално финансирање на ВМРО-ДПМНЕ со сомнежи за перење пари.

- Ексклузивни снимки од безбедносните камери во Собранието од критичниот 27 април: кој ги отвори вратите за насилството?! Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ фатени на дело.

- Анализа на снимките од Собранието и на новите истраги на СЈО со адвокатката Сузана Јошевска-Анастасовска.

- Кои се очекувањата на граѓаните од новата влада? Ветувањата наспроти реално остварливото.

- Дали видео играта „Син кит“ поради која 130 лица си ги одзедоа животите во Русија е пристигната и во Македонија?

- Нова Саботажа