Билет Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 5.2017 | Саботажа

„Билет" Саботажа, емитувана на 22 мај 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.