360° Дебата: Неизвесен исход на изборите

пред 12 месеци | Дебати

Во оваа издание на „360 Степени“ за предвидувањата на изборниот скор врз основа на податоците од истражувањата на јавното мислење дебатираме со академик Абдулменаф Беџети, првиот човек на Институтот за демократија, Марко Трошановски и новинарката Маја Петрушевска, продукциски менаџер во Светскиот сервис BBC.