Летната Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 11 месеци | Саботажа

„Летната" Саботажа, емитувана на 12 мај 2017 година (поеток) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.