360 степени сезона 3, емисија 60

Автор: Васко Попетревски | на 5.2017 | Дебати

Во новото издание на „360 степени“:

- Можно ли е земјата во краток рок да стане членка на НАТО и да почне преговори со ЕУ под привременото име?

- Дебата со Абдулкадар Мемеди, директор на Институтот за геостратешки истражувања и надворешна политика, Фатмир Бесими, поранешен вицепремиер за евроинтеграции и Љупчо Поповски, новинар.

- Интервју со Дејан Ѓоршоски - поранешен специјален претставник за ЕУ.

- Нова Саботажа.