360 степени сезона 3, емисија 59

Автор: Васко Попетревски | на 5.2017 | In depth

Во новото издание на „360 степени“:

- Брисел и Вашингтон со план за брзо стабилизирање на Македонија. Еврокомесарот Јоханес Хан ги убедува Грција и Бугарија да дозволат почеток на преговорите за членство.

- Колку странските инвеститори се навистина странски? Одобрението за одгледување марихуана го добила македонска фирма без ниту еден вработен. Решението го потпишал министерот Никола Тодоров, а согласноста ја потпишал вицепремиерот Никола Тодоров.- Остварлива ли е идејата на Зоран Заев за генерален реизбор во судството?

- Референдумот против рудник во гевгелиско ги мобилизира и жителите на Валандово и Богданци каде веќе се гради рудникот за бакар Казандол

- Нова Саботажа