Коска Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 10 месеци | Саботажа

„Коска" Саботажа, емитувана на 08 мај 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.