(Не)свесна Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 5.2017 | Саботажа

„(Не)свесна" Саботажа, емитувана на 05 мај 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.