360 степени сезона 3, емисија 58

Автор: Васко Попетревски | на 5.2017 | Дебати

Во новото издание на „360 степени“:

Што го скрши Груевски во последната фаза и можен ли е нов почеток за Македонија во услови на рушевини насекаде околу нас?

- Дебата со новинарката Оливера Трајковска и со поранешниот вицепремиер и министер Имер Селмани.

- Нова Саботажа.