„Морнаричка“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред една недела | Саботажа

„Морнаричка“ Саботажа, емитувана на 13 мај 2019 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.