Најава - 360 Степени сезона 5, бр. 67

пред 2 недели | Најави

Во „360 Степени“ на ТВ Алсат вечерва (10.5.2019 г.) од 22:00 часот:

-проактивниот однос на антикорупциската комисија (ДКСК) е поздравен од јавноста, но дали ДКСК има фокус во својата работа;

-дали антикорупционерите се занимаваат со ситни случаи, запоставувајќи ја крупната корупција;

-дебата со Нури Бајрами, заменик-претседател на ДКСК, Емина Нурединоска (МЦМС) и Миша Поповиќ (Институт за демократија) од Платформата за борба против корупција.