„Синоптичка“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 2 недели | Саботажа

„Синоптичка“ Саботажа, емитувана на 06 мај 2019 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А.