Најава - 360 Степени сезона 5, бр. 66

пред 2 недели | Најави

Во „360 Степени“ на ТВ Алсат вечерва (6.5.2019 г.) од 21:55 часот - слика од штабовите и анализа на бројките и пораките што се кријат зад нив по вчерашните избори: