„Ноктурна“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред една недела | Саботажа

„Ноктурна“ Саботажа, емитувана на 12 април 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А