Сериска Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 12 месеци | Саботажа

„Сериска" Саботажа, емитувана на 01 мај 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.