360 степени сезона 3, емисија 57

на 5.2017 | In depth

Во новото издание на „360 степени“:

МВР бара, Обвинителството не ги гони организаторите на протестите. Каде е одговорноста и на потпалувачите?

Зошто Зврлевски не отвора истрага за Митко Чавков? 

Дали посетата на Хојт Ји донесе поместување во политичкиот процес? Иванов ретерира и бара помош од САД за да се овозможи мнозинството да го добие мандатот за влада. 

Студено добредојде за Попоски на Малта. На неговото тврдење дека СДСМ свесно калкулирале со тајмингот за да предизвикаат драма, добил жесток одговор од шефот на германската дипломатија Габриел. Што му кажал Габриел на Попоски на 15-минутната средба лице в лице? 

Дали Александар Вучиќ работи по скриптата на Никола Груевски?