„Распашана“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 4 недели | Саботажа

„Распашана“ Саботажа, емитувана на 25 март 2019 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А