„Изѕидана“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред еден месец | Саботажа

„Изѕидана“ Саботажа, емитувана на 18 март 2019 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А