„Нирнбершка“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 2 месеци | Саботажа

„Нирнбершка“ Саботажа, емитувана на 15 март 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А