360 Степени сезона 5, бр. 52

Автор: Васко Попетревски | пред 2 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (15.03.2019 г.) - дебата по првостепената пресуда за настаните од 27 април 2017 год. во Собранието:

Гости во студио:

- адвокатката Сузана Јошевска-Анастасовска,

- Натали Петровска од коалицијата „Сите за правично судење“ и

- Насер Зибери, поранешен министер и пратеник. 

- Нова „Саботажа“